Tuesday, July 13, 2010

Ustazah Norhayati Abdullah

Selamat...selamat...selamat...err tak tau nak tulis ape hehehehe


Thursday, July 8, 2010

Kaka digital painting

Baru aku tau kaka ni handsome...aku tak minat bola.. jadi aku tak tau la kalau ada lagi yang handsome selain dia...dulu orang cakap david beckham handsome tapi aku tengok biase je...masing-masing punya mata...


Tuesday, June 29, 2010

Portraits digital anak sedare 4

Akhirnya siap jugak gambar ni...letihnyee. Setengah orang cakap kalo lukis pakai pc ni cepat dan mudah. Ahh terpulanglah..pada aku same je..nak siapkan satu2 portarait pun kadang makan 2-3 hari. Dah memang aku ni jenis slow kot...?Lantakla..dah setakat tu je yang aku mampu...nanti la aku pecut jugak...InsyaAllah..



Wednesday, June 23, 2010

Potret digital Ben Ashaari

Ade rupe Ben Ashaari tak..???kalo tak de mintak maaf banyak2 la ye En.Ben...hehehe
and terima kasih masukan blog saya dalam blog list En.Ben.

Friday, June 18, 2010

Anak sedara 3

Dah lame tak update blog ni dgn artwork...pc problem....konon...alasan lain selain malas hehehe. Gambar ni sebenarnye belum siap sepenuhnye tapi sebab dah lame terperap jadi terpaksa la siapkan ala kadar je..supaya tak sunyi sangat blog ni dari aktiviti.
Sebenarnya rambut dia bukan macam ni tapi dah tuan punya badan nak tukar fesyen rambut ala2 justin bieber konon..hmm buat je la...

Saturday, May 22, 2010

Anak sedara